Składniki: Czekolada 60 % (maltitol, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały 30%, ciastka 5% (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne (palmowy ze zrównoważonych i certyfikowanych upraw, rzepakowy), syrop cukru skarmelizowanego, subst. spulchniająca: wodorowęglan sodu, mąka sojowa, sól, cynamon), maliny liofilizowane 5%. Produkt może zawierać inne orzechy.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji
Masa netto: 150 g
Wszystkie nasze orzechy w czekoladzie są niepowtarzalne i wyjątkowe. Oblewane są czekoladą ręcznie, według starej cukierniczej szkoły a nie w sposób natryskowy i mechaniczny. Nie stosujemy do naszych produktów sztucznych i cukrowych nabłyszczaczy, bo wierzymy w naturalne i zdrowe produkty. Pakujemy je w szklane słoiczki z przepiękną etykietą, papierkiem z ręcznie zrobionym stemplem oraz malutką kokardką, która w minimalistyczny sposób podkreśla ich manufakturowy charakter.